Whatever it takes, we take it there

Zeevracht

DNA United Forwarders in Breda is méér dan alleen een expeditiekantoor – ook voor zeevracht zijn wij uw ervaren expediteur. Dankzij onze jarenlange ervaring met zeevracht hebben we een groot netwerk van agentschappen over heel de wereld opgebouwd. Zowel LCL- (less container load) als FCL- (full container load) zendingen worden op de juiste manier verstuurd en ontvangen. Het gaat namelijk verder dan uw goederen in een container zetten – als professionele zeevracht expediteur regelen wij ook de benodigde documenten, maken we de afspraken en delen we onze kennis en kunde van de lokale markt.

Direct inkopen met voordeel bij uw professionele zeevracht expediteur

Dankzij een intensieve samenwerking met een aantal collega’s kunnen wij u een inkoopvoordeel bieden. Dat is een van de grote voordelen van DNA United Forwarders als uw zeevracht expediteur – bij ons koopt u goedkoper in dan wanneer u rechtstreeks zaken doet met een rederij. Daarbij komt het voor dat een rederij soms vol zit en uw zending of container als gevolg daarvan niet mee kan. Wij wedden echter nooit op één paard en hebben altijd een plan B en een plan C voor u klaarliggen. ‘Kan niet’ – dat bestaat niet bij ons.

Ontdek wat er mogelijk is op het gebied van zeevracht

Als professioneel expediteur staan wij voor u klaar om een totaaloplossing te vinden voor uw te versturen of ontvangen goederen, bijvoorbeeld dankzij zeevracht of via internationaal wegtransport. Wij zorgen dat het voor u geregeld wordt. Neem contact op met de experts van expediteur DNA United Forwarders als u meer wilt weten over de mogelijkheden van zeevracht. Wij zijn bereikbaar via (076) 596 44 44 en info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer