Whatever it takes, we take it there

Internationaal wegtransport

DNA United Forwarders in Breda is een expeditiekantoor dat internationaal wegtransport verzorgt voor diverse bedrijven. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot meer dan een expeditiekantoor, bijvoorbeeld door met vaste wagens op vaste bestemmingen te rijden. Wij vinden het belangrijk om onze afspraken altijd na te komen en werken altijd met een persoonlijke benadering.

Internationaal wegtransport van hoge kwaliteit

Onze vaste charters/partners zijn, en worden regelmatig, gecontroleerd op kwaliteit en diverse andere aspecten. Hierbij kunt u denken aan servicegericht werken, maar bijvoorbeeld ook op het onderhouden van materialen en of men zich houdt aan de algemeen afgesproken regels. Waar mogelijk stimuleren we om maatschappelijk verantwoord te werken (minder hard rijden, schone motoren, enzovoorts). Wij verzorgen internationaal wegtransport naar onder andere de volgende Europese landen:

Altijd een passende oplossing

De specifieke wensen van al onze klanten staan bij ons voorop. Wij kunnen u dankzij ons internationaal wegtransport een passende oplossing voor uw transportvraag aanbieden (denk aan intermodale oplossingen). Het is tenslotte simpel, als wij ons werk goed doen kunt u uw werk zonder transportzorgen goed doen, en creëren we voor beide partijen een winstsituatie. Dit geldt voor zowel de groupagetransporten als voor de containertrucking.

Maak gebruik van onze uitstekende service

Wilt u graag gebruikmaken van de expertise van DNA United Forwarders in Breda op het gebied van internationaal wegtransport? Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar (076) 596 44 44 of stuur een e-mail naar info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer