Whatever it takes, we take it there

Warehousing

Wij bieden mogelijkheden op het gebied van warehousing voor zowel douane- als vrije goederen. Zendingen slaat u bij ons op voor het tijdsbestek dat u uitkomt – van een dag tot enkele maanden of desgewenst jaren. Onze loodsen zijn optimaal beveiligd tegen inbraak en diefstal. Zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde van de loods zijn de nodige preventieve maatregelen getroffen. Warehousing bij ons doet u met een gerust hart.

Orderpicking combineren met warehousing van uw goederen

Bij binnenkomst in onze loods worden alle zendingen gecontroleerd en op een vaste plaats weggezet, bijvoorbeeld in ons entrepot type C. Alle zendingen in onze opslag worden verwerkt in een WMS (Warehouse Managementsysteem), dus weten we te allen tijde wat waar staat. We kunnen u bijvoorbeeld ook de omloopsnelheid van uw goederen vertellen. Wilt u graag een zending klaar laten zetten? Dit kunnen wij samenstellen zoals u dat wilt, bijvoorbeeld door het neutraal maken van een zending. Daarnaast is het ook mogelijk om uw internationaal weg-, zee- of luchttransport bij ons te regelen.

Kies voor uitstekende service bij ons expeditiekantoor

U vraagt en wij zorgen dat het geregeld wordt. Dat is de service die u geniet als u kiest voor warehousing bij expeditiekantoor DNA United Forwarders in Breda. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord als u contact met ons opneemt. Wij zijn bereikbaar via (076) 596 44 44 en info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer