Whatever it takes, we take it there

Goed transport naar Zwitserland

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Laat het verzorgen van het transport van uw goederen naar Zwitserland over aan een betrouwbaar expeditiekantoor, zoals DNA United Forwarders in Breda. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van transport door heel Europa voor productie- en handelsbedrijven. Wij werken wereldwijd nauw samen met verschillende partners. Deze partners worden regelmatig gecontroleerd op punten die voor ons erg belangrijk zijn. Denkt u hierbij aan het leveren van hoge kwaliteit, een persoonlijke benadering en het nakomen van gemaakte afspraken.

Schakel ons in voor het transport van uw goederen naar Zwitserland

Voor het regelen van transport van goederen naar Zwitserland schakelt u ons in. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo verzorgen wij zee-, lucht- en wegtransport. Heeft u bijvoorbeeld containers die met behulp van luchttransport naar Zwitserland gebracht moeten worden? Als expediteur verzorgen wij het hele traject van het transport tot aan de administratieve formaliteiten. Dankzij onze samenwerking met diverse partners kunnen wij uw goederen naar diverse landen in Midden-Europa vervoeren. Naast transport naar Zwitserland kunt u hierbij denken aan landen als Duitsland en Oostenrijk.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Heeft u een logistiek vraagstuk waar u zelf niet uitkomt? Neem contact met ons op en wij vinden een passende oplossing voor het transport van uw goederen naar elk land in Europa. U bereikt ons door te bellen naar (076) 596 44 44 of door het sturen van een e-mail naar l.beerens@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer