Wij regelen uw transport naar Zweden

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Bent u op zoek naar een professioneel expediteur die het transport van uw goederen naar Zweden regelt? DNA United Forwarders in Breda is een expeditiekantoor met jarenlange ervaring op het gebied van transport. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en helpen onze klanten dan ook zo goed mogelijk op verschillende aspecten. Van warehousing tot aan het transporteren van goederen.

Onze specialisten verzorgen graag uw transport naar Zweden

Bij het regelen van het transport voor uw goederen naar Zweden is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Hoe snel wilt u uw goederen op hun bestemming hebben? Op welke manier wilt u uw goederen vervoeren? Gaat u ze zelf vervoeren of schakelt u hier een specialist voor in? Dit zijn een aantal voorbeelden waar u op moet letten. Bij DNA United Forwarders nemen wij deze zaken graag voor u uit handen. Dankzij onze partners wereldwijd kunnen wij snel en betrouwbaar transport van hoge kwaliteit naar Zweden aanbieden. Ook kunnen we transport regelen naar andere Scandinavische landen. Denkt u hierbij aan Noorwegen en Finland.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

Wanneer u zelf niet weet hoe u het express transport van uw goederen naar Zweden of een ander land binnen Europa kunt regelen, helpen wij u hier graag bij. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Hiervoor neemt u contact op met een van onze medewerkers. Zij geven u de nodige informatie en beantwoorden graag al uw vragen. Bel naar (076) 596 44 44 of stuur een e-mail naar info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer