Transport naar West-Europa

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Laat het transport van uw goederen naar West-Europa regelen door een ervaren expediteur. Wij verzorgen zee-, lucht- en wegtransport naar bestemmingen in diverse landen.

Transport naar ieder gewenst land in West-Europa

DNA United Forwarders in Breda regelt een totaaloplossing voor uw transport naar elk land in West-Europa. Wij hebben een aantal vaste bestemmingen, maar wijken hier graag van af om u te helpen. Wij verzorgen uw transport naar onder andere:

Maak gebruik onze expertise

Wanneer u interesse heeft in kwalitatief goed transport neemt u contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via (076) 596 44 44 of door het sturen van een e-mail naar info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer