Transport naar Turkije

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

DNA United Forwarders in Breda staat voor u klaar om uw transport naar Turkije volledig uit handen te nemen. Wij zijn een professioneel expeditiekantoor dat totaaloplossingen biedt aan diverse productie- als handelsbedrijven. Wij bieden verschillende soorten transport aan naar Turkije en andere Europese landen tegen een scherp tarief. Bij ons bent u altijd verzekerd van een persoonlijke benadering en de beste kwaliteit.

Wij verzorgen het transport naar Turkije van A tot Z

Wanneer u transport wilt regelen naar een land als Turkije moet u aan verschillende dingen denken, zoals de manier waarop u uw goederen wilt vervoeren en welk bedrijf u hiervoor inschakelt. Bij DNA United Forwarders begrijpen we dat het veel tijd kost om dit voor elkaar te krijgen. Daarom nemen wij het graag voor u uit handen door het hele traject te verzorgen. Wij hebben meerdere partners door heel Europa waar we intensief mee samenwerken en die net als ons altijd kwaliteit leveren. Dankzij onze partners kunnen we transport verzorgen naar onder andere de volgende landen naast Turkije:

Neem contact met ons op

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het regelen van uw transport? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Bel naar (076) 596 44 44 of stuur een e-mail naar info@dna.forwarder.net. Bekijk online onze werkwijze en krijg een goed beeld van hoe wij te werk gaan.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer