Whatever it takes, we take it there

Passend transport naar Portugal

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Of u nu transport nodig heeft naar Portugal, Spanje of een ander land in Zuid-Europa, DNA United Forwarders uit Breda staat voor u klaar. Wij verzorgen lucht-, zee- en wegtransport binnen heel Europa. Als ervaren expediteur vinden wij betrouwbaarheid en het leveren van de hoogste kwaliteit erg belangrijk. Veel van de klanten die wij hebben geholpen, maken vaker gebruik van onze diensten en service. Dit komt door onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit die we iedere keer weer leveren.

Diverse opties voor transport naar Portugal

Wij bieden onze klanten, waaronder productie- als handelsbedrijven, altijd een passende oplossing voor hun logistieke probleem. Dankzij onze wereldwijde partners kunnen we diverse mogelijkheden aanbieden voor uw transport naar Portugal. Denkt u hierbij aan weg-, zee-, en luchttransport. Wij regelen elk soort transport naar Portugal of een van de volgende Zuid-Europese landen:

Laat ons uw transport regelen

Heeft u goederen die op transport moeten naar Portugal of een ander land in Zuid-Europa? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch via (076) 596 44 44 of per e-mail via j.wolff@dna.forwarder.net. Naast het verzorgen van transport naar diverse landen binnen Europa, kunt u ons ook inschakelen voor andere diensten zoals warehousing en inklaringen.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer