Transport naar Polen

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Heeft u goederen die u per transport naar Polen wilt laten vervoeren? Maak dan gebruik van de expertise van DNA United Forwarders uit Breda. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis helpen we u graag met al uw logistieke vraagstukken. Onze experts zoeken altijd naar een logische en verantwoorde oplossing voor uw probleem zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. U krijgt bij ons altijd een persoonlijke benadering.

Wij verzorgen ieder soort transport naar Polen

Heeft u zee-, weg-, of luchttransport nodig naar Warschau, Krakau, Poznań, Gdańsk of een andere stad in Polen? Wij regelen het graag voor u. Dankzij onze wereldwijde partners verzorgen wij transport door heel Europa, van Polen tot Turkije en van Noorwegen tot Hongarije. Het leveren van kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar bij iedere opdracht denken we ook zoveel mogelijk aan het milieu.

Schakel ons in voor uw transport

Wanneer u zeker wilt weten dat uw transport naar Polen goed geregeld is, schakelt u ons in. Als expeditiekantoor verzorgen wij transport door heel Europa, van Polen tot Engeland. Indien u een betrouwbare partner zoekt, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (076) 596 44 44 of door het sturen van een e-mail naar info@dna.forwarder.net. Ook bij vragen of als u meer informatie wenst te ontvangen, neemt u contact met ons op.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer