Whatever it takes, we take it there

Professioneel transport naar Oostenrijk

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het transport van uw goederen naar Oostenrijk? DNA United Forwarders in Breda heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het verzorgen van transport door heel Europa. Dankzij onze persoonlijke benadering en uitstekende service bieden wij u een goede oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Wij verzorgen graag uw transport naar Oostenrijk

Wij hebben diverse partners over heel de wereld waar we intensief mee samenwerken voor transport naar Oostenrijk en andere Europese landen. Deze partners worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en diverse andere aspecten, zoals het houden aan de gemaakte afspraken. Voor ons is dit een belangrijk punt; wij zijn betrouwbaar en komen altijd gemaakte afspraken na. Dit verwachten we dan ook van onze partners. Als expeditiekantoor verzorgen wij internationaal wegtransport naar diverse landen binnen Europa. Of uw goederen nu naar een land in Oost- of West-Europa moeten, wij regelen het graag voor u. Zo verzorgen wij transport naar onder andere de volgende landen:

Ontdek onze diensten op het gebied van transport

Wilt u ons graag inschakelen voor het verzorgen van uw transport naar Oostenrijk of een ander land binnen Europa? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (076) 596 44 44 of door het sturen van een e-mail naar l.mohrman@dna.forwarder.net. Op onze website kunt u ook meer te weten komen over onze werkwijze.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer