Transport naar Noorwegen

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

DNA United Forwarders in Breda is een expeditiekantoor met een uitgebreide expertise op het gebied van transport naar Europese landen zoals Noorwegen. Wij hebben veel ervaring met alles dat met transport te maken heeft. Denkt u hierbij aan warehousing, trucking en transport over zee, door de lucht en internationaal wegtransport. Wanneer wij zaken doen, vinden we het belangrijk om altijd onze afspraken aan de klant na te komen.

Wij verzorgen uw transport naar Noorwegen van A tot Z

Door onze expertise en jarenlange ervaring werken we wereldwijd samen met verschillende partners. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een totaaloplossing voor uw transport naar Noorwegen of elders. Alles wordt voor u geregeld, van A tot Z, zodat u er niet naar hoeft om te kijken. Of u ons nu wilt inschakelen voor transport naar Noorwegen of een ander land in Scandinavië, wij helpen u graag. Zo zorgen we er ook voor dat uw goederen op hun bestemming in Finland, Denemarken of Zweden aankomen.

Ervaar onze persoonlijke benadering

Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten een persoonlijke benadering krijgen en dat we de hoogste kwaliteit leveren. Hierbij maakt het voor ons geen verschil of u ons voor het eerst inschakelt of dat u al meerdere keren gebruik heeft gemaakt van onze diensten. Wanneer u meer wilt weten over het verzorgen van transport naar Noorwegen, neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar (076) 596 44 44. Ook het sturen van een e-mail naar info@dna.forwarder.net behoort tot de mogelijkheden.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer