Kwalitatief goed transport naar Italië

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Bij DNA United Forwarders in Breda kunt u met een gerust hart terecht voor al uw transport naar Italië. Dankzij onze partners, die door heel Europa zitten, hebben we verschillende bestemmingen waar onze vaste charters heenrijden. Omdat het nakomen van onze afspraken en het leveren van hoge kwaliteit erg belangrijk is, worden onze partners hier ook regelmatig op getest. Wilt u transport naar een bepaalde stad in Italië, maar zit deze niet bij onze vaste bestemmingen? Geen enkel probleem! Ook voor andere bestemmingen vinden wij de beste oplossing voor uw transportvraag.

Transport naar Italië van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Of u nu hulp nodig heeft met het regelen van transport van uw goederen naar Rome, Milaan, Florence of een andere stad in Italië, wij staan graag voor u klaar. Doordat u ons inschakelt, geniet u van een aantal voordelen. Zo verzorgen wij uw transport voor een scherp tarief, maar bent u ook verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ook voor het transport naar onder andere de volgende Europese landen maakt u gebruik van onze uitstekende service:

Vraag meer informatie aan

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar met een uitstekende service. Heeft u vragen over het verzorgen van transport of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar (076) 596 44 44 of stuur een e-mail naar info@dna.forwarder.net. Wij helpen u graag verder.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer