Transport van en naar Ierland

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

DNA United Forwarders in Breda is een expeditiekantoor dat het transport van uw goederen naar Ierland kan verzorgen. Bij ons staat kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Als wij een afspraak met u maken, komen we deze gegarandeerd na! Door middel van onze persoonlijke benadering proberen we met iedere klant een goede relatie op te bouwen. Het grootste deel van onze klanten schakelt ons daarom ook meerdere keren in.

Goed georganiseerd transport naar Ierland

Wij kunnen uw transport verzorgen naar bestemmingen door heel Europa. Hierbij is het voor ons geen probleem of we transport moeten verzorgen naar een land als Ierland in West-Europa of naar Polen in Oost-Europa. Dankzij ons wereldwijde netwerk met partners hebben we altijd de beste oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Wij regelen transport over zee, de weg of door de lucht, alles is bij ons mogelijk. Hierbij leveren we altijd de hoogste kwaliteit en proberen we zoveel mogelijk aan het milieu te denken door, indien mogelijk, zendingen te combineren. Hierdoor belasten wij het milieu minder en bespaart u ook nog eens op uw transportkosten.

Maak gebruik van onze diensten

Als expeditiekantoor kunnen wij het transport van uw goederen naar Ierland verzorgen, maar wij doen nog veel meer. Zo kunt u bij ons terecht voor inklaringen en het opslaan van goederen in ons entrepot type C. Wanneer u gebruik wilt maken van een van onze diensten, belt u naar (076) 596 44 44 of stuurt u een e-mail naar info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer