Transport van en naar Hongarije

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Het transport van uw goederen naar Hongarije moet op goede wijze geregeld worden. Samen met ons uitgebreide netwerk aan vaste partners zorgen wij vanuit onze vestiging in Breda ervoor dat uw transport altijd tot in de puntjes geregeld is. Op deze manier heeft u geen zorgen en bent u altijd verzekerd van het meest scherpe tarief voor uw zendingen.

Laat een transport naar Hongarije over aan de expert

Bij DNA United Forwarders in Breda bent u altijd verzekerd van kwalitatief transport van en naar Hongarije. Wij bezitten alle benodigde certificaten en hebben gedegen kennis van de exportregelgeving die er geldt in Hongarije. Daarom regelen wij niet alleen het transport, maar ook de benodigde exportdocumenten. Ook houden we rekening met eventuele rijverboden tijdens zomermaanden of op zon- en feestdagen. Het is bovendien mogelijk om uw transport naar Hongarije te combineren met zendingen naar andere landen in Oost-Europa. Denk hierbij onder andere aan:

Vraag een totaaloplossing voor uw transport aan

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u graag een oplossing aanvragen voor uw transport van of naar Hongarije? Wij staan voor u klaar als u contact met ons opneemt. Wij zijn bereikbaar als u belt naar (076) 596 44 44 of als u een e-mail stuurt naar info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer