Transport van en naar Griekenland

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Het transport van en naar Griekenland kan een zeer grote logistieke uitdaging zijn, zeker als u zendingen wilt versturen naar de omliggende eilanden. DNA United Forwarders uit Breda helpt u met het opzetten van logistieke totaaloplossingen waarmee u de zendingen tegen een scherp tarief kunt laten transporteren. Dit wordt mogelijk dankzij ons grote netwerk van lokale agenten en jarenlange ervaring met transport van en naar Griekenland.

Uw logistieke partner voor transport naar Griekenland en de omliggende eilanden

Wilt u graag transport van deur-tot-deur regelen naar een bestemming in Griekenland? Dit is uiteraard mogelijk met regulier wegtransport, maar als u naar een van de omliggende eilanden wilt verzenden, is het voor DNA United Forwarders ook mogelijk om zeevracht te regelen. Wij regelen zowel deelcontainers als volle containers voor u. Ook voor transport naar andere landen in Zuid-Europa zijn uw geschikte logistieke partner. Denk hierbij onder andere aan:

Laat uw transport regelen door een expert

Moet er transport geregeld worden naar het vasteland van Griekenland of een van de omliggende eilanden? Wij verzorgen een totaaloplossing voor u tegen een scherp tarief. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op (076) 596 44 44 en info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer