Transport van en naar Frankrijk

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Bent u op zoek naar een geschikte partner om het transport van uw goederen van of naar Frankrijk te regelen? Bij DNA United Forwarders in Breda helpen we u graag verder! Onze expertise is het bieden van totaaloplossingen voor transport, inklaringen, warehousing en alle andere zaken die te maken hebben met handling. Ons uitgebreide netwerk aan agenten in Frankrijk zorgt ervoor dat uw transport op een correcte wijze geregeld wordt tegen een scherp tarief.

Vertrouw op ervaring en expertise voor uw transport in Frankrijk

Onze chauffeurs weten dankzij hun jarenlange ervaring welke routes in Frankrijk perfect zijn voor het vervoeren van uw zendingen. Dit doen wij voor zowel vrije goederen als voor douanegoederen. Daarnaast zijn wij als expeditiekantoor actief door heel Europa. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om uw transport naar Frankrijk te combineren met zendingen naar andere landen in West-Europa? Wij zijn namelijk ook de ideale expeditiepartner voor transport naar onder andere België en Duitsland. Ook voor overzees transport naar Engeland en Ierland zijn wij uw logistieke partner.

Krijg het antwoord op uw logistieke vraag

Wilt u ook een totaaloplossing voor uw transport naar Frankrijk? Of bent u op zoek naar een oplossing voor de warehousing van uw goederen? Wij staan voor u klaar. U bereikt ons als u belt naar (076) 596 44 44 of als u e-mailt naar info@dna.forwarder.net. Leg uw logistieke vraag aan ons voor; wij geven het antwoord.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer