Transport van en naar Finland

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Transport regelen naar Finland kan een grote uitdaging zijn. Gelukkig is dat niet het geval voor de deskundige expediteurs die werkzaam zijn bij DNA United Forwarders in Breda! Dankzij jarenlange ervaring, gedegen kennis en een groot distributienetwerk verzenden en leveren wij uw goederen af op snelle wijze tegen een scherp tarief op iedere gewenste locatie in Finland.

De uitdagingen van transport in Finland

Het internationaal wegtransport van en naar Finland heeft enkele uitdagingen waar rekening mee moet worden gehouden. Zo kan de buitentemperatuur flink dalen in de wintermaanden, waardoor goederen op de juiste manier beschermd moeten worden. Ook is het land redelijk dunbevolkt, met uitzondering van het zuiden, waardoor de uitgestrekte vlaktes vaak eindeloos aanvoelen. Dit is echter geen probleem voor onze ervaren chauffeurs. Wij houden rekening met alle verschillende aspecten en zorgen voor kwalitatief transport. Wilt u zendingen of leveringen regelen vanuit andere Scandinavische landen of deze juist met elkaar combineren? Wij regelen niet alleen transport van en naar Finland, maar zijn ook uw betrouwbare partner voor zendingen naar onder andere Noorwegen en Zweden.

Laten we een totaaloplossing voor uw logistieke vraag bespreken

Wij leveren graag een totaaloplossing voor uw transport van en naar Finland. Neem hiervoor contact met ons op om het expeditieplan met elkaar te bespreken. Wij zijn bereikbaar op (076) 596 44 44 en info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer