Transport naar en van Engeland

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Goederen met transport van of naar Engeland brengen, vraagt om expertise. Zeker gezien de recente situaties in onder andere Calais en met de Brexit is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op gedegen kennis. Onze experts houden ontwikkelingen goed in de gaten en weten door jarenlange ervaring wat de beste en meest voordelige transportroutes zijn, zowel van als naar Engeland.

Regel compleet transport van en naar Engeland voor uw goederen

Bij DNA United Forwarders vinden we het belangrijk dat we een complete dienstverlening aanbieden aan onze klanten. Wist u bijvoorbeeld dat wij een speciaal entrepot type C hebben op ons terrein in Breda waar douanegoederen opgeslagen kunnen worden? Bovendien regelen wij ook alle exportdocumenten en certificeringen voor u indien dit nodig is, ook voor transport naar andere landen in West-Europa. Denk hierbij aan binnenlands vervoer in Nederland, maar ook aan landen zoals België, Frankrijk en Ierland.

Krijg antwoorden op al uw vragen

Wilt u een transport opzetten richting Engeland of heeft u vragen over de gevolgen van de Brexit voor uw zendingen? Wij helpen u graag verder en voorzien u van antwoorden. Neem contact met ons op door te bellen naar (076) 596 44 44 of te e-mailen naar info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer