Whatever it takes, we take it there

Transport naar en van Duitsland

  • Wereldwijd transport
  • Trucking & opslag
  • Hulp bij inklaringen

Voor het transport van uw goederen naar Duitsland vertrouwt u op DNA United Forwarders uit Breda. Onze logistieke planners en chauffeurs hebben jarenlange ervaring met expeditie op de Duitse wegen en weten precies wat er voor u geregeld moet worden. Bent u op zoek naar een totaaloplossing? Wij helpen u verder.

Laat het transport van uw goederen naar Duitsland regelen door onze experts

Bij DNA United Forwarders vinden wij het belangrijk om u altijd een passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om enkel het regelen van transport naar Duitsland of de volledige expeditie. Wist u bijvoorbeeld dat wij een complete dienstverlening aanbieden, waarbij we ook de fiscale zaken voor u regelen? Dat geeft u veel voordeel wanneer u bijvoorbeeld douanepapieren moet regelen. Bovendien is het ook mogelijk om uw transport naar Duitsland te combineren met zendingen naar andere landen in Midden-Europa. Denk hierbij aan onder andere Oostenrijk en Zwitserland.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u verzekerd zijn van goed en veilig transport van uw goederen naar Duitsland? Dan helpen wij u graag verder door een totaaloplossing aan te dragen waardoor uw zendingen spoedig en tegen een scherp tarief op de plaats van bestemming aankomen. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op (076) 596 44 44 en info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer