Whatever it takes, we take it there

Onze relaties

Persoonlijke benadering

Wij bij DNA zoeken onze relaties in het mkb, door een persoon- lijke benadering en contact weet de klant wat hij van DNA kan en mag verwachten.

Doordat we zelf een middel groot bedrijf zijn weten we dus precies hoe de hazen lopen bij een klein of middelgroot bedrijf en passen daar onze werkwijze op aan.

Vele mogelijkheden

Het voordeel dat DNA heeft ten opzichte van een klein expeditie kantoor voor al onze relaties is dat we meer mogelijkheden hebben, maar toch het persoonlijke contact, en ten opzichte van een groot expeditiebedrijf kunnen we hetzelfde bieden, maar blijft het persoonlijk.

Onze werknemers werken over het algemeen meerdere jaren bij ons en op een vaste afdeling, dus men kent u uw goederen, en de daarbij behorende oplossingen. Voor alle vragen die u of uw organisatie heeft hebben wij een oplossing.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer