Whatever it takes, we take it there

Luchtvracht

Wilt u zendingen met luchtvracht laten verzorgen door een professionele expediteur? Vanuit ons kantoor in Breda verzorgen wij alle luchtvrachtzendingen. Hoewel we geen eigen vestiging op Schiphol hebben, werken wij wel samen met een exclusieve partner. Deze partner heeft een eigen loodsruimte op Schiphol en werkt 100% neutraal. Zowel uw inkomende als uitgaande luchtvrachtverzendingen worden tegen een scherp tarief verzorgd.

Maak gebruik van ons wereldwijde netwerk als luchtvracht expediteur

Het waarborgen van de kwaliteit is erg belangrijk bij luchtvrachtzendingen – ieder uur vertraging is er een te veel. Daarom toetsen wij als expediteur alle partner in ons wereldwijde netwerk regelmatig op de kwaliteit van de luchtvracht. Op deze manier garanderen wij u dat uw zending tijdig op bestemming aankomt. Bent u op zoek naar een expediteur die u een totaaloplossing kan bieden waar luchtvracht in verwerkt zit? DNA United Forwarders is uw partner voor onder andere:

Bespreek de mogelijkheden voor uw luchtvrachtzending

Als u meer wilt weten over de totaaloplossingen die wij als expediteur bieden, dan helpen wij u graag verder met uw wegtransport, zeevracht of luchtvracht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op (076) 596 44 44 en info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer