Whatever it takes, we take it there

Express transport

Voor een hoogwaardige partner op het gebied van express transport kunt u terecht bij DNA United Forwarders in Breda. Al vele jaren bieden wij zowel productie- als handelsbedrijven totaaloplossingen aan op het gebied van goederentransport. Wij hebben groot een netwerk over de hele wereld met vaste agenten. Voor transport naar iedere gewenste bestemming binnen Europa kunt u dan ook bij ons terecht.

Ook een snel pakket verzenden? Bel ons.

Express transport voor al uw goederen

Al jaren is DNA United Forwarders een middelgroot expeditiekantoor voor het verzenden van goederen via zee-, weg-, en luchttransport richting bestemmingen over de gehele wereld. Ook voor express transport kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij tal van (last-minute en tijdkritische) leveringen op een snelle en praktische manier verzenden naar een groot aantal bestemmingen, zoals Ierland, Finland en Griekenland. Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot meer dan een expeditiekantoor door onder andere met vaste wagens naar diverse bestemmingen te rijden. Deze charters en bestemmingen worden voortdurend gecontroleerd op kwaliteit, service en betrouwbaarheid, aspecten die voor ons van groot belang zijn. Express transport naar andere bestemmingen dan waar onze vaste charters heengaan, verzorgen wij uiteraard ook op een professionele manier.

Schakel ons in voor uw transport

Voor express transport naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland, schakelt u DNA United Forwarders in. Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze werkwijze, kunt u contact met ons opnemen via (076) 596 44 44 of info@dna.forwarder.net. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer