Whatever it takes, we take it there

Expediteur

U zoekt een expediteur die al uw soorten goederen kan verzenden naar bestemmingen over de hele wereld? Dan kunt u terecht bij DNA United Forwarders B.V. Wij bieden onze klanten, waaronder zowel productie- als handelsbedrijven, totaaloplossingen op het gebied van transport. Zo kunnen wij naast het verzenden, u ook van dienst zijn bij inklaringen, trucking, warehousing en vele andere werkzaamheden.

Expeditiekantoor

DNA United Forwarders B.V. is een expediteur, waar u terecht kunt voor verzendingen voor zeetransport, wegtransport en luchttransportnaar een groot aantal bestemmingen over de hele wereld. Wij streven te allen tijde naar een logische, verantwoorde oplossing, die uw bedrijf het meest geschikt is. Daarbij is flexibiliteit aan onze kant vanzelfsprekend. Daarnaast bieden wij u vele voordelen. Zo hebben wij voor een aantal bestemmingen vaste charters rijden, met wagens die voor die route het beste passen. Tevens is het voor zeetransport voordeliger om bij ons in te kopen, dan direct zaken te doen met rederijen. Ook luchttransport wordt bij ons gedaan tegen een scherp tarief. Hoewel kwaliteit en veiligheid bij ons voorop staan, kijken wij ook graag naar het milieutechnische aspect. Mede hierdoor combineren wij veelal onze zendingen, waardoor u minder transportkosten betaalt en wij het milieu minder belasten.

Contact

DNA United Forwarders B.V. is een ervaren en gespecialiseerde expediteur, die het verzenden goederen van en naar de gehele wereld op een hoogwaardige manier kan verzorgen. Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten? Neem dan contact met ons op via (076) 596 44 44 of info@dna.forwarder.net.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer