Whatever it takes, we take it there

Containertransport

Wanneer u een gespecialiseerde expediteur zoekt voor uw containertransport, kunt u terecht bij DNA United Forwarders B.V. Wij zijn een middelgroot expeditiebedrijf dat totaaloplossingen biedt aan zowel producerende als handel bedrijven. Dit houdt in dat wij alles van transport vanuit de hele wereld (via zee, lucht of land) tot aan inklaringen, trucking, warehousing en nog vele andere diensten op betrouwbare wijze kunnen verzorgen.

Zeetransport

DNA United Forwarders B.V. kan al uw logistieke vraagstukken op professionele wijze oplossen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor zeetransport. Wij hebben ruime ervaring in het vervoeren van allerlei soorten zeevracht, waaronder containers. We hebben door de jaren heen een groot netwerk van agentschappen over de hele wereld opgebouwd, die ieder soort containertransport, zowel LCL als FCL, op de juiste manier kunnen verzenden en ontvangen. Een ander groot voordeel van samenwerking met ons, is dat u bij ons goedkoper kunt inkopen dan wanneer u dat direct doet via een rederij. Ook heeft u bij ons te allen tijde de garantie dat uw containervracht verzonden kan worden. Tot slot verzorgen wij als expediteur ook alle administratieve formaliteiten voor uw zeevracht.

Contact

DNA United Forwarders B.V. is al vele jaren een gespecialiseerde expediteur op het gebied van onder meer zeevracht, en heeft ook al veel ervaring met containertransport. Voor meer informatie over ons bedrijf of over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via (076) 596 44 44 of info@dna.forwarder.net.

Wenst u meer informatie over “Containertransport”? Neem dan contact met ons op.

aeo home
+

AEO

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen

Lees meer
HACCP home
+

HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer
TLN home
+

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening.

Lees meer
Kiwa home
+

Kiwa

Certificatie van producten, processen, managementsystemen en personen.

Lees meer